tiistai 3. syyskuuta 2013

Valkosuklaa-kermatoffee Cookies

Valkosuklaa-kermatoffee Cookies!




1 dl fariinisokeria
0,5 dl sulaa voita
0,5 dl ruokaöljyä
2 munaa
1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
1 tl vaniliajauhetta
 0,5 tl manteliesanssia (ei pakollinen)
3 dl vehnäjauhoja (laita lisää jos taikin on liian tahmaista)
100 g valkosuklaata
puolikas pussi Omar karkkeja pilkottuna
Koristamiseen voit vielä varata muutamia Omar karkkeja.
Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen. Laita voi ja sokeri kulhoon. Vatkaa ne sekaisin kermamaiseksi. Laita yksitellen munat joukkoon. Lisää öljy, vaniliajauhe ja manteliesanssi. Laita kuivat aineet sekaan ja sekoita keskenään. Käytä mielummin vuoliaa kun vispilää tässä vaiheessa. Lopuksi sekaan vielä käännellen suklaat ja Omar karkit. 
Taikinasta tulee suht. löysää. Kahdella lusikalla saat tehtyä kekoja pellille (ota huomioon että keksit leivää paljon) Itse käytin kahta peltiä ja se riitti hyvinkin.  
Kun keot on pellillä  taputtele niitä hieman matalaksi. Itse piloin vielä Omar karkkeja koristeeksi tässä vaiheessa. Eli 1 karkki 8:n osaan ja painelin niitä kekseihin sinnetänne pintaan. Näin karkit erottuvat kekseistä niinkuin kuvassa alhaalla näkyy. 
Paista 7-10 minuuttia ja anna jäähtyä.
Äkkiä lasillinen maitoa esiin ja maistamaan ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti